Logistiikkaupseerit ry:n syyskokous valitsee vuosittain yhdistyksen hallituksen seuraavalle toimintavuodelle. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja, joka on samalla yhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä vähintään kahdeksan (8) ja enintään kymmenen (10) muuta jäsentä.

Hallituksen jäsenistä vähintään kolmen (3) tulee olla erossa vakinaisesta palveluksesta tai reserviupseereita.

Logistiikkaupseerit ry:n hallitus vuonna 2017 on seuraava:

eversti Timo Saarinen

Varapuheenjohtaja
kapteeni res Caj Lövegren

Muut hallituksen jäsenet
everstiluutnantti Mikael Laine
everstiluutnantti evp Aarne Veijalainen
majuri Sami Friberg
majuri Lassi Kellberg
komentajakapteeni Miikka Kaarnakoski
komentaja Jussi Hietaniemi
insinöörieverstiluutnantti Harri Saarinen
majuri res Ulf Dahlman
luutnantti res Hans Gabrielsson

Hallituksen sihteeri
kapteeni Henri Pitkäkoski (henri.pitkakoski@mil.fi, puh. 0299530548)

Yhdistyksen toiminnantarkastajina toimivat everstiluutnantti evp Matti Paasivaara ja everstiluutnantti evp Jukka Salminen.